the next Tony Hawk (not)

Jag kom precis på en sak :o Jag vill ut och shoppa och köpa nya kläder :D Det skulle vara skönt att köpa lite nytt, kan inte komma ihåg senaste gången jag gjorde det. Fast det finns ett problem; pengar.

Pappa har dock gett mig pengar så att jag kan köpa en skateboard :o (Tack, pappa! :D) Inte så att jag kan skejta, dock. Dessutom har jag (iaf vad jag tror) ganska dålig balans. Ibland känns det iaf så, t.ex. när jag snubblar till fast jag i stort sett står stilla. Jaja. Jag har iaf velat skaffa skateboard förut, och nu är min chans, I guess :p Fast jag kommer bli den mest ocoola skejtaren i världen. Eller sverige iaf.

sommar 2010

Godmorgon! :D Solen skiner idag med, men det har ännu inte blivit sånt där riktigt varmt och härligt sommarväder än :/ Var ganska varmt igår, dock. Igår började jag även med min lista på saker jag ska/vill göra i sommmar. Hann ganska långt med den, men den är inte riktigt klar än. Det är faktiskt ganska svårt att hitta på saker (fast jag blev nog lite distraherad av TV:n också xD). Här är en del av listan (som inte är grön på riktigt, btw):Idag ska jag och pappa åka ner till sommarstugan och hämta ett kylskåp som han och min faster har beställt. Det andra kylskåpet i sommarstugan var det något fel på (är inte helt säker på vad). Och om jag känner mig modig så kanske jag kommer ta mitt första dopp för i år också, men det är sällan som jag känner mig modig xD

Hade gött!
Emi

and everything I feel for you I wrote down on one piece of paper

Jag är trööött. Men ändå ganska stolt över att jag kunde komma upp så tidigt som jag gjorde (typ halv 10). Tror jag gick och la mig omkring 12 igår, så jag får skylla mig själv att jag är trött och mina ögon svider. Jaja. Jag är hyfsat glad iaf... för det är ju banne mig sol ute! :D Måste gå ut och ha det gött innan den försvinner. Meen... först måste jag slita mig ifrån datorn, byta om och borsta tänderna...

Det är dumt att det ska vara så svårt att gå och lägga sig i tid egentligen. Har ju hört/läst att för att man ska må bra så är det bl.a viktigt att:
  1. sova tillräckligt
  2. dricka mycket vatten
Jag klarar ingen av de punkterna xD Det låter så enkelt att göra dem, men det är det inte. Det är inte så kul att gå runt och dricka jätte mycket. Och det är svårt att gå och lägga sig, det känns tråkigt bara. *suck* Jaja, jag lever iaf. Men idag måste jag iaf träna!

Kramkram,
Emi